< НАЗАД

Petro-Canada Lubricants с награда за иновации за продуктовата линия на новото поколение DURON.

07 Юни 2018г.

Petro-Canada Lubricants Inc. (PCLI) има удоволствието да съобщи, че е получава наградата за иновативни продукти на Frost & Sullivan 2018 за продуктова линия ново поколение DURON ™. Сравнителен анализ на десет ключови критерия, сред които надеждност, качество и опит в обслужването на клиентите, новото поколение на DURON е признат за продуктовата си иновация и готовност да посрещне дори и бъдещите пазарни изисквания.

 

Формулирано с помощта на водеща технология на смазочни материали, за да съчетае най-добрите добавки с някои от най-чистите базови масла в света, новото поколение DURON е проектирано така, че да отговаря на последните спецификации за производителност на API и усъвършенствани изисквания за производителност на OEM за максимална защита и горивна ефективност.

 

Frost & Sullivan представят наградата за нова продуктова иновация на компании, които са разработили иновативен елемент в даден продукт чрез използване на водещи технологии. Наградата признава ползите от добавената стойност на продукта и увеличената възвращаемост на инвестициите (ROI), която дава на клиентите, което от своя страна води до повишаване на производителността и рентабилността.

 

Според доклада от наградите на Frost & Sullivan, новото поколение DURON масла за тежкотоварни осигурява „по-голяма ефективност по отношение на защита на двигателя, дълготрайност, удължени интервали на смяна на маслото и намалено износване на компонентите на двигателя“. Освен това надеждността и дизайна на продуктовата линия от новото поколение DURON се смята за „подобрена с положителен опит от страна на клиентите”.

 

Наградата също така признава способността на компанията да комбинира три ключови области:

 

  • инвестиции в технологии и иновации

 

  • разбиране на търсенето и диференциация от конкуренцията

 

  • постигането на бизнес растеж и истинската продуктова иновация, която има положително влияние върху клиентите.

 

Наградата е свидетелство за всеотдайността, иновациите и експертните познания на Petro-Canada Lubricats, заяви Барнаби Нгай, мениджър портфолио. „С най-добрия в класа продукт, поддържан от силни технически услуги, ние сме развълнувани да бъдем признати за качеството, дизайна, стойността и сервизния опит, осигурен от продуктовата линия новото поколение DURON”

 

„За да сме в крак с приемането на новите API, CK-4 и FA-4 стандарти, ние се ангажирахме да подкрепим прехода на индустрията и нашите клиенти със стартирането на програмата DURON Challenge  и също със стойността на продуктовата ни линия.Тази награда е признание за най-добрите резултати, които продължаваме да предлагаме на нашите клиенти. “

 

„Petro-Canada Lubricants демонстрира несравнима продуктова иновация и стойност за  клиента със своята водеща продуктова линия ново поколение масла DURON“ каза Кристена Томас, старши научен анализатор, Frost & Sullivan. 

 

„От друга страна, това осигурява на клиентите на подобрена ефективност и защита на двигателя, което го прави идеален носител на наградата за иновации за нови продукти на Frost & Sullivan.”

 

Наградите за най-добри практики на Frost & Sullivan признават компании на различни регионални и глобални пазари, които демонстрират отлично лидерство, технологични иновации, обслужване на клиенти и стратегическо развитие на продуктите. PCLI бе призната за наградата за нова продуктова иновация чрез обширен преглед на Frost & Sullivan, включващ задълбочени интервюта, анализ и обширни вторични изследвания, за да идентифицира най-добрите практики в бранша.

Актуално

Petro-Canada Lubricants с награда за иновации за продуктовата линия на новото поколение DURON.

07 Юни 2018г.
Petro-Canada Lubricants Inc. (PCLI) има ...
прочети повече